Scoala pentru pacienti - preventie si vindecare

 

coverscoalapentrupacienti1  Data Eveniment:  08/05/2017 - 31/05/2017 @ 8:00 am - 9:00 am

  Te asteptam in comunitatea creata de Asociatia Imunis, pentru a invata sa abordezi cancerul din      perspectiva integrativa.

 

Modulele sunt special gandite astfel incat sa inveti despre pricipalele categorii care compun abordarea integrativa a cancerului, alaturi de terapiile conventionale (operatile, chimioterapie, hormonoterapie, radioterapie) recomandate de echipa ta de medici.

La cea de-a treia editie venim cu informatii noi, aducem specialisti care sa explice anumite procese care trebuie sa aiba loc in corp pentru a se putea declansa vindecarea.

 

 

Simpozioane Medicale - 2017

 

simpozioanele medicaleData Eveniment:  29/04/2017 @ 9:00 am - 6:00 pm

SCM Events organizeaza Simpozioanele Medicale 2017 in colaborare cu UMF Carol Davila Bucuresti si Spezialklinik Neurkirchen, Germania.

Concepte inovative in alergologie, dermatologie. Rolul factorilor de mediu, al microbiomului si al nutritiei personalizate

Va asteptam cu drag pe 29.04.2017!

 

Unde își găsește resursele o femeie?

 

 

site 1   Data Eveniment:  09/03/2017 @   6:30 pm - 8:30 pm

   Seminarul se adreseaza femeilor care, pe langa grija pentru cei     dragi si pentru corpul fizic, vor sa acorde importanta  sanatatii si    ingrijirii mentalului.

   Lect. univ. dr. Zenobia Niculiță, psihologul invitat al acestui                 eveniment, vă propune o incursiune în domeniul psihologiei                   feminității.

 

 

 

 

Imunis Group Support

    Imunis

Data Eveniment:  27/02/2017 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Ai fost recent diagnosticat cu cancer? Nu stii incotro s-o iei? Te intrebi oare ce ai de facut de acum incolo sau care o fi decizia corecta? Vino la grup suport! Vei cunoaste persoane care au trecut prin aceleasi experiente de viata ca si tine. Impreuna, calatoria catre vindecare poate fi mai usoara.

Sau poate a trecut ceva timp de la diagnosticare? Incet, incet lucrurile par sa se reaseze pe fagasul dorit. Poate te-ai intors deja la fostul job. Si totusi…nu te simti la fel ca inainte, nu te simti in largul tau, poate nu te simti inca pregatit sau poate doar te simti privit altfel. Vino la grup suport! Aici noi te intelegem.

 

 

Gimnastica Psiho-Somatica

 

1

Data Eveniment:  06/03/2017 @ 6:30 pm - 8:15 pm

Gimnastica Ψ-Ω reprezinta o forma inedita de abordare a relatiei dintre corpul fizic, corpul energetic, corpul mental,      corpul emotional si corpul spiritual, avand ca scop atingerea unei stari de sanatate optima, centrata pe folosirea potentialitatilor care sa se sustina reciproc.

  Termenul ‘Soma’  provine din limba greaca si desemneaza trupul, corpul fizic. ‘Psyche’, reprezinta sufletul, ansamblul activitatilor psihice. Prin gimnastica psiho-somatica se urmareste armonizarea celor doua parti fundamentale ale fiintei    umane, gasirea unui dialog constructiv intre atributele   caracterizand corpul fizic si cele specifice psihicului si domeniului  spiritual.

 

 

 

Curs de Yoga pentru copii

yoga kids finalData Eveniment:  07/02/2017 @ 5:00 pm - 6:00 pm

Cursurile de Yoga pentru copii reprezinta o terapie prin miscare care ajuta la dezvoltarea sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de coordonare, creste puterea de concentrare si intregul echilibru static si dinamic.

Elementele vitale ale copilului sunt miscarea si jocul. Multumita acestor doua activitati copilul invata tot ceea ce stie, si aceasta va fi baza pe care va construi cand va creste. Totusi, parintii emit afirmatii precum: Copilul acesta se misca in permanenta, nu se opreste nici o secunda! Sare, se roteste, vrea tot timpul sa se joace. De ce sare, se invarte, se misca acest copil in permanenta? Nu poate sa mearga nici pe strada normal pentru ca se misca continuu. Chiar si cand se uita le televizor sare! Doar atunci cand doarme este linistit! Toate au o cauza! In fiecare dezvoltare exista o cauza si un rezultat.

 

 

 

Cursuri de Yoga

 

yoga 1Data Eveniment:  07/02/2017 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Cursul de yoga terapeutica pe care vi-l propunem are ca scop initierea unui proces de dezvoltare personala si de mentinere sau redobandire a unei stari favorabile  de sanatate   prin practicarea       diverselor tehnici yoga: posturi corporale, exercitii de respiratie, exercitii de concentrare, meditatie.

Prin acest curs  vom invata sa ne percepem si sa ne intelegem propria fiinta, nu doar la nivel fizic si energetic, ci si la nivelele mai profunde: psiho-emotional,  mental,  supramental si spiritual.

 

 

 

 

Puterea Emoțiilor Pozitive În Educație

 

mama-copilData Eveniment:  13/12/2016 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Seminarul se adresează părinților care au conștientizat că a se preocupa de corectarea comportamentelor nepotrivite și a reduce durerile nu e totuna cu a crește copii care se bucură de viață.

Dezvoltarea emoțiilor pozitive ale copiilor se face conștient, cu efort susținut pentru a le oferi o resursă psihologică inestimabilă în fața dificultăților, eșecurilor, durerilor și situațiilor inevitabil traumatice cu care se confruntă. 

 

 

Simbolurile Maeștrilor Înălțați

 

mandale

Data Eveniment:  21/11/2016 @ 6:30 pm - 9:30 pm

Pentru ca ne-am simtit bine la pictat de mandale, iti propun sa ne intalnim din nou, pentru a ne conecta cu simbolurile Maestrilor Inaltati.

Maestrii Inaltati sunt fiinte spirituale iluminate care:
– au avut cel putin o existenta terestra;
– de-a lungul mai multor vieti s-au straduit sa isi indeplineasca misiunea si ratiunea de a fi (planul divin), prin aceasta inaltandu-se la sursa lor divina si reunindu-se cu Spiritul;
– desi odata au avut corpuri fizice ca ale noastre, acum locuiesc in planurile energetice superioare, avand corpuri de lumina;
– au ales sa ramana conectati cu sufletele din planul terestru pentru a le indruma. Ei sunt profesorii omenirii, sfatuind pe toti aceia care se afla pe o cale spirituala si a caror dorinta este de a se reuni cu constiinta Divina.

 

Workshop - Vindecarea cu Ajutorul Mintii

 

workshop-vindecare    Data Eveniment:  02/11/2016 @ 7:00 pm - 9:30 pm

“Omul devine ceea ce gandeste” – Buddha

Ce vom face in acest workshop:

–exercitiu de relaxare fizica si mentală
–exerciții de vizualizare
–tehnici de programare mentală
–exercitiu de  conectare la “sursa universala” si potențare a scopurilor noastre

 

 

Primul pas spre vindecare incepe cu tine!

 

cristale

Data Eveniment: 05/11/2016 @ 11:30 am - 3:30 pm

Lasa-te purtat de ENERGIA CRISTALELOR pe CALEA catre BUCURIE, IUBIRE si ABUNDENTA

– Vom afla impreuna ce CRISTAL ne apropie pe fiecare dintre noi de cine suntem cu adevarat

-Descopera ce CRISTAL te ajuta ACUM pentru a deveni armonios, sanatos si plin de iubire

-Un CRISTAL cadou te asteapta sa te redescoperi si sa faci primul pas catre “ Eu SUNT”…

 

 

Educația sexuală - Ghid realist pentru părinți

 

ghid-parinti    Data Eveniment:  25/10/2016 @ 6:00 pm - 8:00 pm

    Un curs care tratează cu responsabilitate și onestitate problema educației sexuale a
copiilor și răspunde următoarelor întrebări.

 

 

 

Lecția de viață în mandale

 

Mandale

Data Eveniment: 28/10/2016 @ 6:30 pm - 9:30 pm

Lecții de viață ascunse în data noastră de naștere așternută într-o mandală.

 

 

 

 

 

 

Locatie Evenimente: 

1 2
×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp