Masajul cu ajutorul pietrelor de jad și turmalină încălzite, vă oferă refugiul perfect pentru trup și suflet, o combinație irezistibilă între răsfăț absolut și terapie – “Terapie prin răsfăț”!

O modalitate excepțională de a avea grijă de sănătatea dumneavoastră.

 1. Masajul terapeutic cu jad

JAD-ul conține minerale precum: calciu, fier, magneziu, zinc, seleniu, potasiu etc. Piatra de JAD este renumită prin frecvența pe care o transmite corpului nostrum, iar prin pătrunderea căldurii (a razelor infraroșii) în profunzime, se obține un efect puternic de dinamizare, de REZONANȚĂ și putem influența benefic capacitatea de autovindecare a organismului. Combinația piatră de JAD și Raze Infraroșii, are o contribuție majoră pentru starea noastră de sănătate. În primul rând, sprijină funcționarea normală a celulelor, a sistemului imunitar și circulator și în al doilea rând, favorizează relaxarea și elimină problemele de somn, ajută la detoxifierea organismului și prin vibrația blândă vindecă afecțiunile rinichilor (piatra de jad fiind numită și “piatra rinichilor”).

 1. Terapia cu raze infraroșii

Termoterapia sau Tehnologia Far Infrared (Raze Infraroșii de Undă Lungă) are beneficii remarcabile asupra organismului. Utilizarea căldurii în scopuri terapeutice, produce efecte benefice pentru organism, după cum urmează:

 • stimulează circulația sangvină (dilatarea vaselor de sânge, resorbirea vaselor de sânge sparte și a varicelor)
 • are un excelent efect antiinflamator
 • face o detoxifiere profundă
 • accelerează metabolismul
 • revigorează țesuturile
 • elimină celulita și celulele grase din organism.

Efectele benefice ale terapiei cu raze infraroșii:

 • Prin căldura foarte puternică, ce pătrunde în profunzime, se accelerează metabolismul, se mărește viteza de circulație a sângelui în capilare, de oxigenare și reduce retenția de apă din organism
 • Eliminarea stratului de grăsime și a celulelor adipoase din organism. Grăsimea este topită cu ajutorul căldurii speciale și astfel, obținem o scădere la nivelul celulelor grase din organism și chiar o echilibrare a sistemului hormonal, ceea ce duce la scăderea în greutate și la eliminarea celulitei.
 • Razele infraroșii facilitează munca ficatului și a rinichilor, ceea ce duce la detoxifierea organismului.
 • Activează apa moleculară și ușurează creșterea nivelului de oxigen din organism (corpul uman conține 70% apă, iar sangele 80% apă). Pentru o funcționare la cote optime a organismului, avem nevoie de suficientă apă și oxigen. Apa și razele infraroșii ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire celulară, întinerește pielea (refacerea structurilor de colagen) și crește nivelul de oxigen din organism.
 • Echilibrează aciditatea și alcalinitatea – razele infrarosii pot curața sângele, pot stopa procesele de îmbătrânire și degradare și pot preveni apariția durerilor (dureri de spate, de articulații, de cap etc.)
 • Ajută la eliminarea tensiunilor și inflamațiilor din organism.
 • Activează sistemul imunitar de autoapărare.

Masajul combină într-un mod absolut minunat medicina asiatică, cu tehnologia occidentală avansată, având la bază, piatra crudă de jad, piatra de turmalină, presopunctura și termoterapia (razele infraroșii). Rolele de jad din interiorul patului se încălzesc, înmoaie mușchii și relaxează tendoanele din jurul coloanei, permițând vertebrelor să se realinieze la forma lor naturală. “Ingredientele” de bază ca: ionii negative, transmiși de către piatra de turmalină, razele infraroșii și presopunctura, fac ca această terapie, să fie benefică și pentru: circulația sângelui, detoxifiere, stres, insomnii, oboseală cronică, gută, artroză.

Caracteristicile tehnice ale patului de masaj

–  9 role din jad natural (JAD XIUYAN), de cea mai bună calitate pentru masajul coloanei vertebrale.

– 4 role din jad natural (JAD XIUYAN), pentru masajul picioarelor, în salteaua inferioară (picioare).

– 2 aparate externe (proiectoare), de câte 5 și respectiv, 9 sfere din jad curbate (pentru a nu cadea), pentru a fi aplicate pe abdomen, la organele reproductive, la gât, pe frunte pentru sinusuri, pe genunchi, pe picioare, etc – unde dorește persoana care face ședința.

– Masaj pe gât și scalp: rolele de jad concepute pentru zona gâtului, oferă un tratament suplimentar pentru zonele de disconfort asociate gâtului și capului tău.

– 7 programe automate de masaj – fiecare dintre ele, este descris în manualul de utilizare al patului de masaj automat cu jad.

–  Meloterapie

– 2 benzi din fibra de carbon la interior, pentru căldura suplimentară cu pietre de turmalină, atașate pe cele doua benzi.

– Pietrele de turmalină, care se găsesc pe cele 2 benzi din fibra de carbon, aflate în interiorul patului, în zona superioară, de-a lungul coloanei vertebrale, prezintă 5 beneficii majore pentru corpul uman:

 1. Eliberează 4 – 14 um energie raze infraroșu de spectru larg.
 2. Emite permanent ioni negative.
 3. Generează 0.06 ma bio-current.
 4. Sunt bogate în minerale.
 5. Elimină mirosurile neplăcute și ucid bacteriile.

– Singurul produs la nivel mondial, care înglobează principii milenare de medicina tradițională chineză, precum chiropractica, acupresiune/presopunctură, terapie cu căldură (termoterapie cu tehnologia FAR INFRARED – raze infraroșii), utilizarea cristalelor, masajul.

– Certificat de conformitate cu normele UE (CE).

– Certificat RoHS (Restriction of Hazardous Substances).

 

Rezultate terapeutice:

– Elongația mecanică a coloanei vertebrale (la cald/ combinat cu termoterapie cu FIR – raze infraroșii) cu beneficii pentru: cifoză, lordoză, spondiloză, hernie de disc, tasare de vertebre, presiune pe nervi, inflamații.

– realiniere mecanică de vertebre (la cald/ combinat cu termoterapia cu FIR – raze infraroșii), cu beneficii majore pentru scolioză sau cifo-scolioză (deformare în plan frontal a coloanei vertebrale).

– corectarea totală și definitivă a posturii cocoșate/ cifoză (efecte vizibile, încă de la primele 2-3 ședințe de masaj) – în funcție de vărsta și gravitatea deformării coloanei, după un anumit număr de ședințe, o postura ortostatică defectuoasă, devine dureroasă.

– relaxarea musculaturii mult în profunzime (un proces de relaxare, datorat tehnologiei FAR INFRARED – raze infraroșii de undă lungă, cu o acțiune terapeutică de 3.8 cm, dincolo de stratul superficial al pielii).

– eliberarea constantă de endorfine.

– îmbunătățirea calității somnului (sforăitul este eliminat).

– stimularea circulației sangvine, datorită termoterapiei cu FAR INFRARED și reglarea tensiunii arteriale (atât hipotensiunea, cat si hipertensiunea arterială, se reglează și revine la normalitate).

– reducerea efectelor stres-ului asupra organismului.

– creșterea vizibilă după doar 1 -2 ședințe de masaj, a mobilității articulare.

– terapia durerii (eliminarea totală a tuturor durerilor din corp – de spate, menstruale, de articulații, de cap).

– diminuarea spasticității și eliminarea febrei musculare.

– eliminarea constipației încă de la primele 3-4 ședințe de masaj.

– calmarea totală a depresiilor, stărilor de anxietate sau atacuri de panică.

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp