Masajul cu miere este un masaj detoxifiant, tonifiant si puternic revigorant, pentru întreg organismul. Masajul cu miere este precum o baie de frumusețe, plină de răsfăț.

Mierea are proprietatea de a hrăni pielea, înfrumusețând-o și proteând-o. Doar o simplă aplicare, este suficientă pentru a hrani pielea în profunzime, făcând-o mai curată și mai luminoasă. Grație proprietăților sale antiseptice, mierea curăță pielea, eliminând toate impuritățile. Prin textura și consistența sa, mierea este și un bun produs pentru gomaj.

Aceste proprietăți ale mierii sunt amplificate atunci când, este aplicată sub formă de masaj. Mierea are efect și în interiorul celulelor. Spre exemplu, ea îmbunătățește repartizarea de melanină, ceea ce se poate vedea printr-o culoare omogenă a pielii, efectul fiind similar cu cel al fondului de ten. Mierea, prin mirosul ei, stimulează sistemul nervos, eliminând stresul, totodată având efectul unei aromaterapii. De asemenea, mierea este un antibiotic natural, care combate în mod eficient problemele de sănătate.

Masajul cu miere ajută la eliminarea toxinelor din organism și nu doar din piele. De aceea, acest masaj este eficient și împotriva celulitei, cât și a tuturor formelor de exces de grăsime. Masajul cu miere sporește capacitatea imunitară a organismului, ajutându-l să lupte singur împotriva bolilor.

Cele mai cunoscute sfere în care este indicat masajul cu miere de albine sunt :

  • îmbunătățirea tonusului muscular,
  • curățarea pielii și eliminarea celulitei în timp,
  • îmbunătățirea circulației sanguine,
  • atenuarea efectelor reumatismului,
  • scoaterea toxinelor din piele și înlocuirea acestora cu substanțe active din miere,
  • stimularea drenajul limfatic,
  • întărirea sistemului imunitar,
  • oboseala fizică și psihică,
  • poziții vicioase, scolioze, cifoze, tasări de vertebre, etc.

Acțiunea sa se manifestă asupra întregului organism, deși este cu precădere, aplicat zonei spatelui, brațelor și a umerilor. Acest masaj presupune aplicarea miraculosului produs natural pe piele și prin acțiunea controlată a mișcărilor de masaj, specifică acestui tip de masaj, activează anumiți centri nervoși, corespondenți organelor vitale.

Rolul acestui masaj este de stimulare a organismului, deblocarea sistemului limfatic, creșterea afluxului de sânge de la nivelul segmentului lucrat, aducându-se în acest fel, o cantitate mare de substanțe nutritive, la nivelul coloanei vertebrale, ceea ce va crea ulterior, o senzație excepțională de confort și mobilitate.

Efectul masajului cu miere la nivel osteoarticular, cât și la nivel muscular, îl recomandă ca un bun remediu în puseele inflamatorii, generate de reumatism și de bolile degenerative, la meteosensibili, dar mai ales, este recomandat ca metodă profilactică (de prevenire), dar și de tratare (în faza incipientă) a stărilor ce preced răcelile. Masajul cu miere stimulează eliminarea masivă a toxinelor din organism, cum de astfel, în timpul masajului, se poate observa crearea la suprafața pielii, a unei pelicule gri-albicioase, care apare în special, atunci când organismul a stocat multe toxine și diverse minerale anorganice. Masajul cu miere stimulează creșterea imunității și crează o stare relaxantă și de bună dispoziție, fiind un masaj generator de sănătate. De menționat, este că masajul cu miere, este efectuat cu miere naturală, produs dat de natură, ce conține vitamine, minerale, enzime, antioxidanți și proteine, adică mixul minune de care corpul nostru se va bucura, ori de câte ori îi va fi servit, atât intern, cât și extern.

Efectul mierii la nivel local, este de eliminare rapidă a impurităților, cât și al toxinelor, hrănirea capilarelor, înlăturarea radicalilor liberi și încetinirea procesului de îmbătrânire al pielii.

Masajul cu miere nu este un masaj dureros, ci unul deosebit de plăcut, cu mișcări blânde, dar stimulative, pentru refacerea întregului organism. Pielea va căpăta o strălucire și o culoare foarte frumoasă (inițial va apărea o ușoara înroșire, care va dispărea ulterior) și deosebit de catifelată, iar mierea va hrăni țesuturile profunde, care vor primi un aflux de sânge suplimentar, atunci când manevrele vor energiza zona spatelui.

In afara contraindicațiilor obișnuite pentru terapia prin masaj, masajul cu miere nu este posibil la persoanele alergice la acest produs și nu poate fi efectuat pe zone ce prezintă pilozitate, din cauza disconfortului creat.

Masajul cu miere este recomandat de 2-3 ori pe săptămână. Poate fi efectuat chiar și copiilor, astfel stimulând creșterea acestora, stimulându-le imunitatea corpului, cât și îndepărtarea durerilor de la nivelul spatelui (poziții vicioase, scolioze, cifoze, etc.).

Va recomandăm să încercați acest tip de masaj, pentru a oferi organismului dumneavoastră liniștea și răsfățul de care are nevoie.

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp