Dr. Alexandrina Cringeanu

Dr. Alexandrina Cringeanu

Oncologie Integrativa

Programari

Dr. Alexandrina Cringeanu

Misiunea mea este să promovez  sănătatea  şi astfel să ajut oamenii să-şi trăiască viaţa plini de vitalitate, bucurie şi armonie. În acord cu tot ceea ce am studiat şi am experimentat, am următoarele convingeri: noi, oamenii, suntem  minte, corp şi suflet şi avem capacitatea naturală de a ne vindeca; starea de sănătate optimă  înseamnă o minte relaxată şi pozitivă, într-un corp plin de vitalitate şi energie, cu un suflet în pace şi armonie.

Medicina holistica abordează sănătatea, prevenția si vindecarea intr-un mod diferit fata de medicina clasica, Medicina holistica are la baza principiul conform căruia ființa umana este o unitate de energie vitala alcătuită din corp, minte si suflet, unitate care la rândul ei face parte dintr-un ecosistem si functioneaza optim doar atunci când este in interconexiune cu acesta. Scopul medicinii holistice este  reechilibrarea forței vitale utilizând remedii naturale, energetice, vibrationale, Informaționale, ce conectează omul la energia vindecătoare a naturii.
Boala numita cancer este o dezordine în corpul fizic, în minte şi în suflet, astfel încât terapia de vindecare trebuie să integreze simultan remedii, metode şi tehnici pentru toate aceste trei părţi.

Prevenția este cea mai ușoară cale. Este mai simplu, mai eficient si mai puțin dureros sa- ți menții corpul sănătos, sa înveți sa-ti relaxezi mintea si sa o cureți de negativitate, sa te eliberezi de emoțiile negative, sa ierți si sa fii recunoscător/ recunoscatoare, decât sa experimentezi disconforturi, dureri, boli, stress continuu si nemulțumiri, intr-un cuvânt stare de suferința.

Despre mine:

  • Medic primar Oncologie Medicala –  Institutul Oncologic Bucuresti, Clinica Amethyst, in prezent Centrul medical al Fundatiei  Sfantul Spiridon Vechi
  • Cursuri si seminarii Medicina Integrativa:

– Abordarea integrativa a bolilor neoplazice. Rolul nutritiei, al terenului biologic si al tipului metabolic tumoral in definirea terapiei personalizate – Prof. Dr. John Ionescu,

– Bazele Moleculare ale Proceselor de Detoxifiere –  Prof. Dr. John Ionescu,

– Suplimente nutritionale in terapia integrativa a cancerului. Salvestrolii si nutritia – Institutul National pentru Medicina Complementara si alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila”,

– Bioenergetica in medicina Integrativa.RO – INMED 2015 – Institutul National pentru Medicina Complementara si alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila”

– Curs de hipnoza  – Florentina Mateescu,

– Stilul de viata sanatos – Prof. Dr. Gabriela Radulian, 

– Metoda Silva – Cursurile de Baza si UltraSilva  –  Rajko Kuzmanovic,

– Tehnica Ho’oponopono  – Mabel Katz,

– German New Medicine,

– Inteligenta emotionala – Daniel Goleman,

– Limbajul corpului – Stefan Verra,

– Sa invatam sa gandim pozitiv – Bob Procter,

– Theta-Healing-  dr Mircea Ioan Popa,  

– Prananadi (grad I, II, II+)  –  Maestrul Dorin Roman,

– Terapie cu Îngeri – Cristina Filip,

  • De asemenea, am participat la seminarii şi conferinţe de dezvoltare personală susţinute de John Mahwell,  Robin Sharma, Richard Branson, Robert Cialdini,  Robert Dawson.

In prezent urmez cursurile:

  • David Wolfe Nutrition Certification
  • Aromoterapie Stiintifica – Cornelia Decu Chaumont

Ca stil de viata – sunt vegetariana ( nu consum carne si produse din carne ), cu 70-80%  raw-vegan, cea mai mare parte a produselor fiind bio, inclusiv produsele de igiena personala si curatenie. Folosesc doar remedii naturale, miscare, conectare cu natura, meditatie si terapii energetice, yoga, Silva -reprogramare mentala si vizualizare. Continuu experimentez, invat si “dau mai departe” tot ceea ce ne ajuta sa fim in “stare de bine”

Promovând sănătatea minţii, corpului şi sufletului îmi doresc să inspir cât mai mulţi oameni să adopte un stil de viaţă sănătos şi împreună să creem o lume mai bună, mai frumoasă şi mai armonioasa.”

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp