Dr. Andrei-Lucian Drăgoi

Dr. Andrei-Lucian Drăgoi

Medic specialist pediatru

 • Luni - Vineri
  17.00 - 20.00

Programari

Dr. Andrei-Lucian Drăgoi

Medic specialist pediatru

Sunt pasionat de stiintele biologice inca din copilarie: m-au intrigat si fascinat existenta si rolul vietii in univers. Mi-am condus studiul individual (incurajat la acea vreme de tatal si profesorii mei) ghidat de intrebarile fundamentale ale omenirii, iar ulterior aprofundarea fizicii si a matematicii (alaturi de programarea pe calculator) m-au ajutat sa inteleg mult mai profund sistemele biologice, inclusiv corpul uman ca sistem superior de organizare armonica a viului. Studiul individual de psihologie (pe care l-am inceput de la varsta de 16 ani) m-a ajutat totodata sa patrund tainele mintii umane si mi-a deschis o alta cale importanta catre intelegerea dimensiunii spirituale a existentei umane.

Am absolvit sectia de medicina generala a UMF “Carol Davila” in 2007 si am ales ca domeniu de specializare Pediatria: am finalizat rezidentiatul de pediatrie in 2013, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Marie Curie”. In aceasta perioada am invatat foarte multe despre copii si problemele lor acute si cronice de sanatate fizica si psihica. In anii urmatori de profesie, ca medic specialist, am capatat experienta inclusiv in cazuri grave si foarte grave (copii cu boli serioase, uneori rare si foarte rare). Ma pasioneaza in mod deosebit nefrologia, gastroenterologia (inclusiv diabetul si celalalte boli de nutritie) si pneumologia pediatrice. Experienta ultimilor ani m-a apropiat insa si de cardiologia, reumatologia, neurologia si psihiatria pediatrice. Am creat si diverse softuri medicale care m-au ajutat in toate aceaste directii.

Deasemenea, in ultimii ani de specialitate pediatrica, am initiat propriile cercetari individuale in domeniul nutrigenomicii, ramura medicala aparuta relativ recent, care se ocupa de studiul moleculelor din alimente care au capacitatea de a influenta pozitiv capacitatea celulei de regenerare si autoreglare (pana la nivel de ADN). Mi-au atras de asemenea atentia apele medicale ionizate, care au proprietati fizice, chimice si biologice deosebite, demne de apreciat si integrat in medicina oficiala a viitorului si cu atat mai mult in Pediatrie.

Pun foarte mare accent pe componenta preventiva a pediatriei, care ar trebui sa fie o prioritate pentru medici si pacienti deopotriva. Sunt ghidat atat in practica medicala, cat si in viata de zi cu zi, de principiile crestine si consider ca toti pacientii – si mai ales copiii – merita sa beneficieze de o abordare integrativa care sa ii ajute sa gaseasca cel mai bun tratament, pe cat posibil natural.

 Competenţe extra-medicale: IT (inclusiv programare și IT medical), fizică generală, biologie, matematică şi compoziţie muzicală

Site-ul meu principal (creat chiar de mine) este DRAGOII.COM (adresa ce va redirecționa către subdomeniul andrei.dragoii.com).

Am conceput si site-uri secundare pentru informarea publicului larg pe subiecte medicale si crestine:

 1. med.dragoii.com (site dedicat studentilor la medicina, dar si tuturor celor interesati in a se apropia de pediatrie)
 2. autism.dragoii.com (site dedicat celor mai noi progrese in diagnosticul si tratamentul copiilor cu autism)
 3. adhd.dragoii.com (site dedicat celor mai noi progrese in diagnosticul si tratamentul copiilor cu ADHD)
 4. dz.dragoii.com (site dedicat celor mai noi progrese in diagnosticul si tratamentul copiilor si adultilor cu diabet zaharat)
 5. obez.dragoii.com (site dedicat celor mai noi progrese in diagnosticul si tratamentul copiilor si adultilor cu obezitate)
 6. cancer.dragoii.com (site dedicat celor mai noi progrese in diagnosticul si tratamentul copiilor si adultilor cu malignitati [cancer])
 7. nrf2.dragoii.com (site dedicat celor mai noi progrese in studiul activarii factorului NRF2 celular [nutrigenomica])
 8. msr.dragoii.com (site dedicat celor mai noi progrese in studiul terapiei cu molecule redox, cu rol activator al factorului NRF2 celular [nutrigenomica])
 9. kangen.dragoii.com (site dedicat apei kangen, o apa medicala ionizata alcalina cu proprietati reducatoare puternice [nutrigenomica])

CV-ul meu (in varianta cea mai scurta) poate fi vizualizat si descarcat de la urmatorul link: andrei.dragoii.com/anexe/CV_EUROPASS_8,11.2015_var_scurta_3pag.pdf

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp