Dr Carla Fabian

Apifitoterapie și Ayurveda

Programari

Dr Carla Fabian

Apifitoterapie și Ayurveda

Am ales să studiez și să practic medicina din dorința de a-i ajuta pe oameni. Am absolvit UMF din Târgu-Mureș, mi-am luat specializarea în Neurologie pediatrică în București. Am luat competența în Apifitoterapie absolvind Cursurile Postuniversitare de Apifitoterapie organizate de Ministerul Sănătățiii în cadrul Centrului Național de Perfecționare  Postuniversitară a Medicilor si Farmaciștilor.

Încă din timpul facultății am început să studiez metode alternative de tratament și de 18 ani studiez Ayurveda, medicina tradițională indiană pe care o și predau de 15 ani. Studiul Noii medicini germane elaborat de Dr. Hamer mi-a deschis noi perspective legate de cunoașterea cauzelor psiho-emoționale ale bolilor. Aplicând metoda ,,Călătoria’’ elaborată de Brandon Bays urmăresc să-i ajut pe oameni să-și rezolve anumite traume care le întrețin suferințele. Folosind dispozitivele tahionizate doresc să-i ajut pe semenii aflați în suferință să se echilibreze energetic și să-și redobândească starea de sănătate.

Cred în capacitatea organismului de a se regenera și autovindeca atunci când trupul, mintea și sufletul sunt în perfectă armonie și echilibru. Urmăresc să-i ajut pe cei în suferință să atingă propria stare de echilibru și armonie pentru a beneficia de viață lungă și fericită.

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp