Dr. Cristina Popescu

Dr. Cristina Popescu

Homeopatie

Programari

Dr. Cristina Popescu

Medic Primar Boli Infectioase, Homeopat

Medic primar Boli Infectioase in cadrul Sectiei de Pediatrie a Institutului National de Boli Infectioase „Prof. Dr Matei Bals”

Atestat de Homeopat prin Cursurile Postuniversitare de Homeopatie organizate de Ministerul Sanatatii in cadrul Centrului National de Perfectionare  Postuniversitara a Medicilor si Farmacistilor din anul 2003.

Am inceput studiul Homeopatiei la scurt timp dupa terminarea Facultatii de Medicina, in timp ce ma formam ca specialist in cadrul rezidentiatului de boli infectioase. Ma bucur si sunt recunoscatoare ca am avut devreme in cariera acel moment de luciditate si constientizare in care mi-am pus acele intrebari ce mi-au condus pasii catre studiul Homeopatiei. Oare exista si alte solutii terapeutice decat cele studiate in Facultatea de Medicina pentru a ne putea ajuta pacientii cu resurse terapeutice minime alopate? Ce cauze ar putea sta la baza dezvoltarii bolilor grave ? Le putem preveni sau trata atunci cand apar cu mai mult succes decat am facut-o pana acum si fara daune colaterale? Se pot face corelatii intre emotii si afectiuni fizice? Cat de profunda poate fi o vindecare?

Cu bucurie si entuziasm va pot spune ca raspunsul este DA la toate aceste intrebari, iar confirmarile mi-au venit din studiul si practica Homeopatiei. Aceasta metoda terapeutica poate fi o cale de vindecare fizica pentru unii pacienti, o cale de vindecare emotionala, autocunoastere si dezvoltare pentru altii sau toate acestea impreuna.

Va invit cu drag in cabinet alaturi de mine, copil sau parinte, pentru a descoperi impreuna solutii la problemele voastre de sanatate.

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp