Dr. Ana Maria Stoica

Dr. Ana Maria Stoica

Consilier Metabolic Balance

Programari

Dr. Ana Maria Stoica

Consilier Metabolic Balance

      Sanatatea dumneavoastra este vitala. O dieta proasta, lipsita de substantele nutritive corecte, poate fi cauza principala a mai multor boli care de prea multe ori le acceptam ca parte a vietii noastre normale. Cu un pic mai multa intelegere si sub o indrumare atenta, este posibil sa faceti modificari simple in dieta dumneavoastra. Aceasta schimbare poate avea un efect profund asupra sanatatii si bunastarii dumneavoastra.

      Ca medic dar si ca mama, consider preventia si comunicarea cu pacientul punctele cheie in sustinerea unui organism sanatos. Eu consider ca o persoana ar trebui tratata ca un intreg mai degraba decat doar abordarea unui set de simptome . Intelegerea interactiunii dintre procesele care au loc in organismul nostru (detoxifierea, reglarea hormonala si a neurotransmitatorilor, functia sistemul imunitar, raspunsurile inflamatorii, procesele psihologice si productia de energie), precum si impactul pe care aceste procese il poate avea asupra sanatatii noastre, este extrem de importanta.

      Eu nu cred in diete, dar consider ca ceea ce ar trebui facut este o reducare a fiecarui pacient cu privire la un stil de viata sanatos, in care i se permite sa manance totul cu moderatie.Toti suntem fiinte unice si ca atare avem nevoie intotdeauna de un plan personalizat pentru a se potrivi cu fiecare individ in parte, mai degraba decat adoptarea unei abordari “o dieta pentru toti”. Filozofia mea si a companiei Metabolic Balance® este centrata pe pacient si dorim sa ne aducem contributia la dezvoltarea personala holistica a individului in cadrul familiei si in cele din urma in mijlocul intregii societati.

      Scopul tuturor actiunilor noastre este sa facem cunoscute pe plan mondial si sa ne asiguram ca sunt luate in serios cunostintele noastre legate de o alimentatie sanatoasa si legatura dintre aceasta si un metabolism echilibrat. In acest scop va punem la dispozitie mijloace/sisteme adecvate, usor de aplicat, care dispun de o utilizare usoara, integrala și individuala si de o eficienta pe termen lung.

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp