yoga kids finalCursurile de Yoga pentru copii reprezinta o terapie prin miscare care ajuta la dezvoltarea sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de coordonare, creste puterea de concentrare si intregul echilibru static si dinamic.

Elementele vitale ale copilului sunt miscarea si jocul. Multumita acestor doua activitati copilul invata tot ceea ce stie, si aceasta va fi baza pe care va construi cand va creste. Totusi, parintii emit afirmatii precum: Copilul acesta se misca in permanenta, nu se opreste nici o secunda! Sare, se roteste, vrea tot timpul sa se joace. De ce sare, se invarte, se misca acest copil in permanenta? Nu poate sa mearga nici pe strada normal pentru ca se misca continuu. Chiar si cand se uita le televizor sare! Doar atunci cand doarme este linistit! Toate au o cauza! In fiecare dezvoltare exista o cauza si un rezultat.

Fiecare intamplare lasa o amprenta vizibila . Intrebarea este daca aceste intamplari sunt pozitive sau negative, vor ajuta sau nu la dezvoltarea copilului. Yoga pentru copii este o oportunitate minunata pentru calmarea comportamentul  hiperactiv al acestora prin respiratie, extinderea puterii de concentrare, cresterea receptivitatii, imbunatatirea memoriei si a increderii in sine. Exercitiile de yoga lasa o amprenta in armonizarea copilului, iar instructorul de yoga are o “pereche de ochelari” prin care observa copilul si il ajuta in dezvoltarea emotionala , cultiva starea de pace, relaxare si liniste a mintii si a trupului.

Orele de Yoga pentru copii sunt concepute intr-un cadru de poveste cu mult amuzament si voie buna, includ diverse jocuri adecvate varstei copilului, exercitii de flexibilitate, concentrare, creativitate si relaxare.

Clasele de yoga se realizeaza pe grupe de varste incepand cu copii de la 3 ani pana la 12 ani.

 Va asteptam cu drag!

 

 


Loading Map....

Data Eveniment
07/02/2017
5:00 pm - 6:00 pm

Locatie
Centrul de Medicina Integrativa Quantum Therapy

Categorie


Rezervari

Nu mai pot fi facute rezervari

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici