In noiembrie avem o intalnire speciala cu actrita Victoria Dicu (,,Tu si Rasul”), in cadrul grupului de suport pentru pacienti.
Pentru ca este necesar sa mentinem speranta vie, iar rasul trezeste aceasta speranta. Si ne trezeste si pe noi si ne reaminteste ca vrem sa ramanem in viata. Unde mai pui ca ne ajuta sa eliberam emotii suprimate. 
Victoria este un om minunat, cu o poveste inspirationala, de aceea va oferim ocazia sa o cunoasteti si sa va ghideze catre o stare de bine. 

Pentru inscrieri trimiteti e-mail: pentrupacienti@asociatiaimunis.ro; Intrarea este gratuita.

Iata cateva detalii despre Victoria: 
• Este actriță a Teatrului Național București din 2007, unde joacă în piese de teatru alături de nume mari ai scenei românești: Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Victor Rebengiuc, Valeria Seciu, Maia Morgenstern, Mircea Albulescu, Ileana Stana Ionescu, Mihai Constantin, Mircea Rusu și alții, în spectacole de succes precum „Eden” de Eugene O’ Brien, „Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu, „Butoiul cu pulbere” de Dejan Dukovski, “Bârfe, zvonuri și minciuni” de Neil Simon, „Scrisoarea” de Ion Luca Caragiale, „Vizita batranei doamne” de Friedrich Dürrenmatt etc.
• La Teatrul Bulandra joacă în “Obiceiuri necurate” de Tom Smith, regia Mihai Constantin, din 2012
• A absolvit Facultatea de Arte, Secția Actorie, Galați în 2006
• În 2010 a obținut din partea Ambasadei Japoniei, bursa pentru „Teatrul si Cultura Japoniei”, organizat de Catedra UNESCO a Institutului Internațional de Teatru, în colaborare cu Fundația Japonia, Ambasada Japoniei la București, Institutul Cultural Român și Ministerul Culturii din Polonia, susținut de către cinci profesori invitați de la Toho Gakuen College of Drama din Tokyo
• În trecut a lucrat cu copii și tineri cu diverse deficiențe sau probleme sociale în cadrul Organizației “Salvați Copiii”
• Predă actorie copiilor și tinerilor din 2007
• Ține seminarii de dezvoltare personală prin metode ale artei teatrale
• S-a format la ASCENDIS (companie de training, teambuilding și consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale)


Loading Map....

Data Eveniment
13/11/2018
6:00 pm - 8:00 pm

Locatie
Centrul de Medicina Integrativa Quantum Therapy

Categorie


×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici