Medicina Cuantica, parte importanta a Medicinii Integrative, propune la ora actuala diferite metode non-invazive de diagnostic care, alaturi de analizele biochimice sau cele imagistice, pot completa intelegerea asupra functionalitatii organismului uman prin multiplele informatii inregistrate si interpretate.

 

Diagnoza Electro-Fotonica Bio-Well

Bio-Well-DiagnozaTehnica GDV (Gas Discharge Visualisation) reprezinta inregistrarea si analiza computerizata a emisiei electro-fotonice a organismului uman (de la nivelul degetelor mainilor), care rezulta la contactul cu o lentila speciala plasata intr-un camp electro-magnetic de intensitate ridicata. Cand o astfel de evaluare se efectueaza, un curent electric extrem de slab este aplicat la nivelul terminatiilor degetelor pentru mai putin de o milisecunda. Raspunsul la acest stimul este aparitia unei variatii a “norului electronic” compus din particule fotonice invisibile pentru ochiul uman. Captarea acestor imagini si prelucrarea lor sub forma unor reprezentari grafice permite evaluarea nivelului energetic general al organismului, nivelului de stress si influenta factorilor nocivi asupra fenomenelor electro-magnetice din corp. Corelatiile intre descarcarile electro-fotonice de la nivelul degetelor si proiectia numitor organe / zone conform sistemelor de medicina chineza si ayurvedica permite deasemenea evaluarea functionalitatii centrilor energetici principali (chakre-lor), meridianelor de acupunctura si organelor propriu-zise. Experienta de peste 20 ani a producatorilor (Prof. Dr. Korotkov) include studii pe mii de pacienti, care dovedesc veridicitatea acestor corelatii.

Bioe-Well-aura                                                                   chakre_Dr-Ene

 

 

Analiza Parametrilor Biologici Principali

Dr-Ene-analiza-quantum

Analizorul QRMA – Quantum Resonance Magnetic Analyzer – furnizează informaţii sub formă de rapoarte care cuprind peste 200 de indici referitori la starea de sănătate a organismului uman. Acest fapt îl recomandă ca pe un instrument util pentru depistarea anomaliilor existente în ceea ce priveşte starea de sănătate şi mai ales ca pe un instrument care să asigure feedback-ul necesar atunci când se iau măsuri de remediere a dezechilibrelor depistate.

PRINCIPIUL METODEI:
Fiecare proces patologic din organismul uman produce modificari la nivelul punctelor de acupunctura.
In functie de modificarea caracteristicilor electrice de la nivelul micro-sistemului acupunctural palmar, se pot face anumite aprecieri calitative ale variatiilor anumitor parametri biologici, inclusiv nivelul de vitamine, minerale, coenzime, etc.
Pot fi depistate astfel foarte rapid anumite stari sub-clinice, lipsa sau excesul anumitor compusi chimici, factorii toxici la care este expus organismul, nivelul de aciditate/alcalinitate, starea de oxigenare si de hidratare a tesuturilor, etc.
Odata cu inceperea unui tratament cu suplimente nutritive ajuta la aprecierea ritmului corectarii deficitelor respective.

 

Diagnoza bio-informationala NLS “Metatron” / 8D-NLS

Dr-Ene-metratron

Investigaţia are la bază următorul principiu: către un anumit ţesut sau organ din corp este trimis un anumit semnal modulat in spectrul de frecvente 1,8 – 8,2 Hz şi în funcţie de răspunsul la acest semnal, medicul poate constata dacă acel ţesut sau organ este sănătos sau nu, iar dacă nu, în ce fel este afectat. De exemplu: artera aortă poate fi afectată prin depuneri de colesterol sau printr-o dilataţie (anevrism), stomacul poate fi afectat prin gastrită sau ulcer, rinichiul poate prezenta “pietre” sau/şi o infecţie urinară.
Aparatul Metatron inventat de academicianul rus Nesterov este un aparat medical de ultimă generaţie care, folosind principiul rezonanţei electro-magnetice, ajuta medicul să evalueze NON-INVAZIV starea ţesuturilor şi organelor (diagnostic funcţional) şi să le trateze prin transmiterea către zonele afectate a semnalelor “corectoare”, lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos – Meta-terapie. Ca urmare a recepţionării acestor semnale sunt stimulate procesele naturale de vindecare, care vor continua şi după finalizarea Meta-terapiei. Re-evaluarea se face la un interval variabil (7-10 zile pentru afecţiunile acute, 21-30 de zile pentru afecţiunile cronice), moment în care se face o evaluare comparativă şi poate fi administrat un tratament suplimentar.

Dr-Ene-Metraton1

Cu ajutorul acestei metode pot fi diagnosticate şi tratate o multitudine de afecţiuni. Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului, de exemplu:

Dr-Ene-Metraton2– Aparat cardio-vascular: inima, artera aortă, arterele membrelor superioare şi inferioare

– Aparat respirator: plămani, bronhii, trahee, laringe, etc.
– Aparat digestiv: esofag, stomac, duoden, intestine, ficat si vezică biliară, pancreas
– Aparat urinar si reproducător: rinichi, uretere, vezică urinară / uter, trompe, ovare la femei sau testicule, prostată la barbaţi
– Sistem osteo-articular şi muscular: coloană vertebrală, oasele bazinului, genunchi, etc.
– Sistem nervos central şi periferic: creier, măduva spinării, nervi periferici
– Sistem endocrin (glande): tiroidă, pancreas, suprarenale, etc.
Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alergeni – substanţe din mediu la care pacientul ar putea dezvolta alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).

Metoda se poate aplica oricui. Nu există limită de vârstă. Nu sunt reacţii adverse. Nu există interacţiuni negative cu alte forme de tratament. Se poate repeta in funcţie de necesar. Nu se folosesc raze X sau alte radiaţii nocive. Câmpul la care ne expunem este de 100 de ori mai mic decat la un RMN (rezonanţă magnetică nucleară). Beneficiile metodei în schimb sunt substanţiale!

Investigaţia durează între 30 de minute şi 2 ore – în funcţie de gravitatea problemelor găsite, aparatul “scanează” în detaliu zonele cu probleme şi astfel este necesar mai mult timp.

În ceea ce priveşte TRATAMENTUL, aparatul poate transmite – la comanda medicului – frecvenţele corecte (frecvenţele corespunzătoare stării de organ sănătos) către zonele afectate (terapie prin frecvenţe, “Meta-terapie”). Alături de acestea, pacientul primeşte un tratament fitoterapic (plante medicinale) şi recomandări nutriţionale personalizate în funcţie de afecţiunile găsite. Desigur, la nevoie se poate apela şi la un tratament medicamentos clasic (alopat) sau poate fi continuat cel pe care pacientul deja îl urmează, dar în timp, odată cu reechilibrarea pacientului, se pot reduce dozele medicatiei alopate (cu acordul medicului curant din specialitatea respectivă).

Rolul medicului este acela de a folosi informaţiile prezentate de aceste aparate, alături de alte date obţinute în urma discuţiei cu pacientul (anamneza), a examenului clinic sau din alte investigaţii medicale, pentru a putea alege cel mai bun tratament. Tratamentul este personalizat! Fiecare pacient este diferit şi de aceea fiecare tratament este diferit!

 

Care sunt AVANTAJELE acestor metode?

Dr-Ene-Metraton3• Investigaţia prin biorezonanţă electro-magnetica (impreună cu celelalte metode asociate) reprezintă o metodă sigură şi eficientă de diagnostic şi tratament a întregului organism. Informaţiile pe care le oferă nu ar putea fi obţinute decât prin zeci de alte consulturi şi analize la un loc, şi nici atunci cu aceleaşi detalii.
• Metodele sunt non-invazive (nu sunt agresive pentru organism), se pot repeta ori de câte ori este nevoie, rezultatele sunt reproductibile.
• Sunt evaluaţi multipli parametri funcţionali, organici, informaţionali într-un interval scurt de timp.
• Se evaluează stresul acut sau cronic.
• Se evaluează agresiunea câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii şi a altor forme de câmpuri nocive.
• Se depistează precoce factorii de risc, predispoziţiile pentru anumite boli şi modificările funcţionale în stadii preclinice (asimptomatice sau ne-depistabile prin analizele obişnuite). Altfel spus, putem acţiona în sensul de a preveni diferitele afecţiuni prin intervenţii cât mai precise asupra factorilor de risc (profilaxie specifică).
• Chiar şi când boala este deja instalată, se oferă un tratament eficient, fără reacţii adverse, fără interacţiuni negative cu alte forme de tratament (medicamente, acupunctura, etc). Se pot aplica terapii complexe de reechilibrare, care pot completa in mod benefic orice altă formă de tratament anterior!
• Se depistează încărcarea microbiană, toxică şi alergenică.
• Se determină starea sistemului imunitar (un aspect de multe ori neglijat de medicina alopata…) şi parametrii homeostaziei şi electrostaziei organismului uman (echilibrul bio-chimic şi cel electro-magnetic).
• Toate aceste metode ajută medicul în alegerea celor mai potrivite opţiuni terapeutice şi evaluează BIOCOMPATIBILITATEA oricărui tip de agent terapeutic, inclusiv plante medicinale, alimente, medicamente. Pot servi deasemenea ca variante utile pentru urmărirea evoluţiei sub un anumit tratament şi ajustarea corespunzătoare a acestuia pentru adaptarea optimă la necesarul fiecarui pacient.

Programează-te

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici