Suntem o echipă multidisciplinară de medici şi terapeuţi şi dorim să vă oferim un tratament personalizat, eficient, sigur, bazat pe remedii şi metode naturale dovedite ştiinţific, integrând şi ultimele descoperiri din fizica cuantică. Dorim să îmbinăm medicina alopată cu cea alternativă şi complementară cu scopul de a avea cele mai bune rezultate cu minimizarea reacţiilor secundare, în spiritul a ceea ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii numeşte Medicină Integrativă. Suntem ajutaţi în realizarea acestui deziderat de sisteme NON-INVAZIVE de diagnostic şi tratament cu ajutorul cărora pot fi analizate câmpurile electro-magnetice biologice ale organelor, ţesuturilor şi chiar ale structurilor celulare sau intra-celulare. Aparate precum Bio-Well, Quantum Analyzer, Metatron, Core-Inergetix oferă mult mai multe informaţii decât clasicele investigaţii medicale uzuale şi ajută medicul în elaborarea unui diagnostic mult mai nuanţat şi totodată orientează către un tratament mult mai adaptat necesităţilor fiecărui pacient.

În cadrul Centrului de Medicină Integrativă “Quantum Therapy” echipa coordonată de Dr. Ciprian Ene vă oferă diferite variante de tratament natural, în funcţie de dezechilibrele depistate, cu o monitorizare atentă a evoluţiei fiecărui pacient. Considerăm că aceasta este calea pe care trebuie să o urmeze medicina modernă, deşi principiul conform căruia “Nu exista boli, există bolnavi” a fost enunţat încă din antichitate. Cercetările medicale de ultimă oră nu fac altceva decât să confirme eficienţa şi tolerabilitatea crescută a tratamentelor integrative şi individualizate.

 

integrative-medicine-wheel

 • Medicină Cuantică (Bio-Well, Quantum Analyzer, Metatron, 8D-NLS, Core Inergetix) – Prin coroborarea informatiilor multiple oferite de aceste aparate cu examenul clinic al pacientului si cu date oferite de alte investigatii medicale, putem realiza UN DIAGNOSTIC COMPLET SI UN TRATAMENT PERSONALIZAT – adaptarea diverselor variante de tratament fiecarui pacient in parte. De mare ajutor in acest sens este posibilitatea depistarii CAUZELOR dezechilibrelor constatate, urmata de remedierea acestora prin META-TERAPIE (emiterea catre zonele afectate a semnalelor “corectoare”) si deasemnea, posibilitatea testarii COMPATIBILITATII oricarui tip de remediu – medicament alopat, preparat fitoterapic, remediu homeopatic etc. – cu un anumit pacient la un anumit moment.
 • Tratamente electro-magnetice – Aplicarea de unde electro-magnetice poate genera efecte mai rapide si mai stabile in timp comparativ cu medicatia chimica. Fiind foarte eficiente şi lispite de reacţii adverse, aceste metode reprezintă un pilon important al tratamentelor integrative din cadrul clinicii noastre. Din multitudinea de variante existente, va oferim cele mai eficiente tehnologii de acest gen, dublate atât de studii clinice, cât şi de o experienţă practică îndelungată. Reglarea funcţionării electro-magnetice a organismului uman (electrostazia) este un efect destul de “preţios” care ajuta implicit la echilibrarea bio-chimică şi chiar structurală.
 • Oncologie Integrativă – Abordarea integrativa a afectiunilor oncologice vine in completarea metodelor alopate cu scopul de a creste calitatea vietii in timpul tratamentelor clasice (reducerea efectelor secundare, vitalitate, cresterea imunitatii, reducerea stresului si echilibrare emotionala), cresterea sanselor de vindecare (prin abordarea holistica a pacientului) si reducerea riscului de recidiva (mentinerea pe termen lung a efectelor benefice ale tratamenteleor integrative); se adreseaza atat pacientilor cu boala activa (in plus fata de terapiile standard), cat si celor aflati in remisiune (pentru preventia recidivelor).
 • Pediatrie – Homeopatie – copiii sunt categoria cu cea mai mare sensibilitate la actiunea preparatelor homeopatice, de aceea in cazul lor acestea sunt de prima intentie. In cadrul Centrului nostru, atat ei cat si parintii lor pot gasi medici pediatri cu experienta, dedicati gasirii remediului “similimum” pentru fiecare caz in parte.
 • Medicină Traditională Chineză – sistem filosofic si terapeutic extrem de complex, centrat pe acupunctură, dar care asociaza o diversitate de terapii holistice, inclusiv remedii fitoterapice orientale. Toate aceste practici si-au dovedit atat rezistenta in timp cat si eficienta terapeutica in nenumarate studii clinice. Cu un potential terapeutic deosebit, acupunctura – inclusiv sub diversele ei forme “updatate” (Laser / Electro – acupunctura) – poate fi utilizata intr-o multitudine de patologii, ca tratament unic sau asociat.
 • Analiză tegumentară / Cosmetologie – cu ajutorul acestei metode moderne de diagnosticare pielea este analizata din multiple puncte de vedere: se evalueaza nivelul de hidratare, continutul de grasimi/sebum, calitatea fibrelor de elastina si colagen, acceptabilitatea/compatibilitatea anumitor produse naturale, etc. In urma masuratorilor – fie ca este vorba de aspectul cosmetic (riduri, cearcane, etc.), fie ca este vorba de o afectiune medicala (dermatita atopica, psoriazis, eczeme, vitiligo, etc.) – se pot gasi cele mai potrivite remedii naturale care sa trateze respectivele procese: creme, uleiuri esentiale, geluri, etc. – toate din surse organice certificate si prelucrate conform celor mai riguroase standarde.
 • Iridologie – metoda straveche de diagnostic bazata pe corespondenta dezechilibrelor interne cu structura irisului si dublata la ora actuala de o aparatura complexa care permite depistarea unor afecţiuni, predispoziţii, modificări functionale sau structurale.
 • Psihoterapie integrativă / Echilibrare psiho-info-energetică – o abordare holistica in cadrul careia psihoterapia clasica se asociaza cu elemente de psiho-somatica, psihoterapie sistemica, terapie Bach, mental healing, silva-ultramind si tehnici de relaxare si meditatie, pentru depistarea cauzalitatii, reducerea manifestarilor patologice si echilibrarea sistemului psiho-emotional.
 • Consiliere nutritională – o evaluare detaliata a factorilor de risc si a dezechilibrelor alimentare si corectarea acestora prin stabilirea unei diete personalizate cu informatii practice despre aplicarea acesteia (retete, mod de preparare a alimentelor, diete terapeutice).
 • Detoxifiere – un element extrem de important in cadrul tratarii multor afectiuni, realizat prin diverse interventii de natura dietetica, fitoterapica, cuantica, masaj etc. In functie de afectiune se urmareste detoxifierea diferitelor sisteme, cum ar fi cel digestiv (colon, ficat) sau tesuturi: limfatic, sanguin, adipos etc, urmarindu-se indepartarea toxinelor provenite din alimente sau din mediul inconjurator (fast-food, aditivi alimentari, pesticide, metale grele, tutun, alcool) sau care sunt generate datorita expunerii la radiatii electromagnetice.
 • Fitoterapie –  se bazeaza pe administrarea adecvata, in functie de afectiuni, a diverselor plante medicinale, sub diverse forme: pulberi, capsule, tincturi, macerate, infuzii, extracte gemoterapice, aceste remedii avand un efect complex de echilibrare si vindecare atat a patologiilor fizice cat si a dezechilibrelor psiho-emotionale.
 • Ayurveda – include administrarea plantelor medicinale si a altor remedii naturale adaptate tipologiei individuale si a tipului de dezechilibru asociat bolii (de tip Vata, Pitta sau Kapha; intr-o traducere aproximativa: tip aer, foc, apa); recomandari legate de stilul de viata si de dieta care sa induca o echilibrare pe multiple planuri, inclusiv sa previna aparitia anumitor boli; remedii cu efecte de stimulare a fertilitatii, terapii de reintinerire (anti-aging); remedii de echilibrare psiho-emotionala sau care imbunatatesc memoria etc.
 • Terapia cu remedii florale Bach – se adreseaza ariei mental-emotional-afective si reuseste intr-un mod delicat sa restabileasca echilibrul emotional in viata psihica a celor care isi doresc acest lucru. Se combina intr-o formula personalizata in functie de problemele fiecarei persoane, maxim 7 esente din cele 38 existente. Aceasta metoda nu are reactii adverse si este compatibila cu oricare alta forma de terapie (alopata sau complementara).  
 • Coaching, Lifestyle – Daca in viata ta este o diferenta intre unde esti acum si unde iti doresti sa fii, sedintele de coaching sunt o alegere inteleapta. Oricine poate fi fericit si implinit daca isi doreste cu adevarat asta si daca este dispus sa ofere putin timp si energie si pentru propria persoana. Coachingul schimba perspective. Te sprijina sa vezi lumea cu alti ochi. Din unghiuri diferite. Ca sa obtii rezultate. Si raspunsuri.

 

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici