Societatea pentru Oncologie Integrativă (SIO) din SUA a definit Oncologia Integrativă ca: „…un domeniu de îngrijire a cancerului centrat pe pacient, bazat pe dovezi, care utilizează practici mintale și corporale, produse naturale și/sau modificări ale stilului de viață din diferite tradiții, alături de tratamentele convenționale pentru cancer. Oncologia Integrativă urmărește să optimizeze sănătatea, calitatea vieții și rezultatele clinice de-a lungul întregului tratament de îngrijire a cancerului și să împuternicească oamenii să prevină cancerul și să devină participanți activi înainte, în timpul și după tratamentul cancerului.
Pachetele vor cuprinde evaluare medicala oncologica clasica, elaborarea unui plan de investigatii, plan de nutritie personalizat, plan de tratament integrativ care poate consta in acupunctura, homeopatie, ayurveda, medicina cuantica, psihoterapie, etc.
Fiecare plan de tratament va fi personalizat si adaptat astfel incat sa nu existe contraindicatii din punct de vedere al tratamentului oncologic clasic si are ca si scop principal cresterea calitatii vietii pacientului, cresterea eficacitatii tratamentului oncologic clasic si diminuarea afectelor adverse.

Dr. Andreea Rosca-Zaafrani, Medic Specialist Radioterapie, Membru al Colegiului Medicilor Bucuresti, Terapeut acreditat Theta Healing.

"Misiunea mea este sa imi ghidez si sustin pacientii cu blandete si empatie pe tot parcursul tratamentului astfel incat sa putem obtine cele mai bune rezultate."

Programează-te

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici