Mitica Sarbu

Mitica Sarbu

Terapeut acreditat Core Inergetix

  • Luni - Vineri
    10.00 - 17.00

Book Appointment

Mitica Sarbu

Terapeut acreditat Core Inergetix

Cum functioneaza informatia?….

Putem compara “informația” cu soft-ul de computer sau telefon mobil. Atunci când dispozitivul se blochează sau se șterg parțial programe, chiar dacă-l repornim, sau îl tinem la încărcat, totuși nu-l putem folosi corespunzător decât după ce dispozitivul este corectat de către programator cu soft-ul inițial. La fel funcționează și “informația” din câmpul morfogenetic uman. Deși corpul uman este mult mai complex, privind în acest mod simplist, putem întelege de ce tratamentele făcute fără schimbarea vechilor tipare nu pot avea un efect de durată, in schimb putem deduce cat de mare ar fi potentialul unor terapii care sa actioneze la acest nivel “informational”.

Care sunt terapiile aplicate?

Capacitatea Sistemelor Inergetix de a transmite corpului informațiile obținute din câmpul morfogenetic, convertite în electricitate, magnetism, lumină și sunet le fac indispensabile în toate specialitățile medicale, terapeutice sau complementare. Rezulatetele obținute de peste 20 de ani pe întreg mapamondul și de 7 ani în România, confirmă cu fiecare reușită această metodă complexă de vindecare.

Fototerapia cu lumină plasmatică reprezintă utilizarea luminii în scop terapeutic cu efecte benefice                                                                                                                                                            – în ameliorarea problemelor de circulaţie sangvină, insuficienţă circulatorie, sindromul mâini/picioare reci, afecţiuni venoase şi limfatice;                                                                                                                             – utilă în afecţiunile conexe diabetului zaharat (arteriopatii, retinopatie etc.).

Terapia magnetică cu impulsuri de joasă frecvență se bazează pe reechilibrarea câmpurilor și frecvențelor electromagnetice din organism, pentru a trata o serie largă de afecțiuni: dureri cronice, leziuni ale măduvei spinării, infecții, afecţiuni respiratorii, cardiovasculare, digestive, având efecte benefice şi în patologiile grave precum bolile autoimune sau cele neoplazice.

Stimularea electrică transcutanată nervoasă – TENS cu frecvențele specifice fiecărui pacient este semnificativ superioară, face corpul să le recunoască și să le “absoarbă” ameliorând                                         – nervozitatea, stresul, tulburările de somn, migrenele, sindromul oboselii cronice; fortifică vitalizează şi regenerează întregul corp, sustine sistemul imunitar.

Fiecare celulă a corpului uman conține și utilizează magnetism, electricitate și lumină, aplicatorii Inergetix stimulează toate organele interne și oferă energie activă pentru vindecare.

Eye Movement Desensitization & Reprocesing – Desensibilizarea și reprogramarea prin mișcările globilor oculari, s-a dovedit a fi o metodă terapeutică, în afecțiuni psiho-traumatice. Recomandată și susținută de Organizația Mondială a Sănătății încă din anul 2013.

BEaMEr Biofeedback Portable

Toate funcțiile de mai sus, se regăseșc acum și într-un dispozitiv portabil, ușor de aplicat în orice parte a corpului, fără fire sau electrozi suplimentari, cu greutate redusă (cât a unui telefon mobil) cu Interfață iOS și Android;

Construit cu tehnologie SMT, utilizează un microprocesor cu 16 programe de terapie și o memorie pentru fișiere, rezultând un dispozitiv portabil robust și rezistent cu 35 de funcții active.

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici