Dr. Andreea Rosca-Zaafrani

Dr. Andreea Rosca-Zaafrani

  • Luni - Vineri
    8.00 - 17.00

  • Sambata
    9.30 - 17.30

  • Duminica
    9.30 - 15.00

Book Appointment

Dr. Andreea Rosca-Zaafrani

Medic Specialist Radioterapie

Dr. Andreea Rosca-Zaafrani 

Medic Specialist Radioterapie

Terapeut acreditat Theta Healing

Membru Colegiul Medicilor din Bucuresti din 2019

Absolvent Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti

Absolvent Formare Oncologie Integrativă Memorial Sloan Kettering Cancer Institute SUA

Membru SSROM Societatea Romană de Radioterapie și Oncologie Medicala

Membru ESTRO The European Society for Radiotherapy and Oncology

 

Am ales Oncologia din vocatie si indrumare divina si indiferent de provocarile meseriei mele, am fost in fiecare zi recunoscatoare pentru fiecare pacient si sansa de a-l ajuta. Dragostea si devotamentul fata de pacientii mei sunt lucrurile care ma caracterizeaza cel mai bine. Motivata sa pot oferi cele mai bune ingrijiri si solutii, am studiat si cautat mereu sa inteleg cauzele cancerului, istoria lui naturala, evolutia si complicatiile, actualitatile in tratamentul oncologic, astfel incat sa pot oferi solutii complete de ingrijire. 

 

Fiecare pacient este important pentru mine si pentru fiecare ma lupt sa putem obtine cele mai bune rezultate in functie de stadiul si particularitatile bolii. Am inteles inca din primele luni de pregatire in rezidentiat ca aceasta boala nu se trateaza de catre un singur medic, ci de o intrega echipa formata din specialisti in oncologia clasica si in medicina complementara, care pe baza studiilor si dovezilor stiintifice sa creeze planuri de tratament personalizate. In tratamentul cancerului rezultatele vin atunci cand exista o echipa multidisciplinara care sa lucreze in interesul pacientului.

 

Cred cu tarie ca in Oncologie trebuie sa existe empatie si blandete si misiunea mea este sa comunic cu pacientii mei astfel incat fiecare persoana care imi trece pragul cabinetului sa inteleaga situatia sa si optinile pe care le are, indiferent de gradul de pregatire academica. 

 

Fiind la randul meu membru de familie a 2 pacienti oncologici cu diagnostice extrem de grave inca din primul moment, am fost si de cealalta parte a baricadei. Am trait si eu, la fel ca sute de mii de alte familii din Romania disperarea asteptarii unor rezultate, neputinta in fata durerii si a lipsei de alternative, suferinta. Am ales sa transform experienta noastra si povestea noastra in ghid si indrumare pentru persoanele aflate in aceeasi situatie in care am fost si noi. 

 

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici