Cosmina Oana Grigore

Cosmina Oana Grigore

Nutritionist, Patient Coach

Programari

Cosmina Oana Grigore

Nutritionist, Patient Coach

“Diagnosticata cu cancer in 2013, a invatat enorm de multe prin prisma acestui diagnostic, s-a certificat ca Tehnician Nutritionist, a devenit primul Patient Coach (Consultant pentru pacienti) din Romania si discuta zilnic cu pacientii diagnosticati cu cancer, dar si alte afectiuni. Rezultatele obtinute o motiveaza sa continue studiul in domeniul nutriterapiei in oncologie, dar mai ales motivarea si antrenarea pacientilor in traseul lor spre vindecare. 

Din 2015 a lansat caravana Noul Pacient cu Cancer – o serie de seminarii dedicate pacientilor cu cancer, familiilor si prietenilor acestora, precum si celor care vor sa previna aceasta boala. Caravana a ajuns pana acum in Bucuresti, Constanta, Oradea, Timisoara, Zalau, Buzau, Alexandria. Daca vrei sa ajunga si in orasul tau, scrie un e-mail la asociatiaimunis@gmail.com

Din 2016 este si Presedinte fondator al Asociatiei Imunis in cadrul careia continua sa dezvolte programe menite sa ii ajute pe pacienti. Din iulie 2016 a lansat Scoala pentru Preventie si Vindecare (editia din iulie sub denumirea Cancerul nu ia vacanta)”. Te invitam sa urmaresti pagina de Facebook a asociatiei pentru a afla mai multe detalii, dar si sectiunea noastra de evenimente. 

In cadrul Galei Femeia Anului organizata de Revista Avantaje, Cosmina Grigore a primit premiul Femeia Anului la categoria Initiativa pentru sprijinul semenilor 2015, premiu ce a motivat-o si responsabilizat-o in demersurile intreprinse. 

 

Cum puteti lucra impreuna? 

Nutritie si coaching in privinta diagnosticului primit: ce trebuie sa stii, sa schimbi, ce ai de facut, cum poti aborda problema, cui sa te adresezi, ce inseamna abordare integrativa, detox, suplimente si superalimente, retete si tratamente alternative si adjuvante existente & suport psihoemotional.

Cosmina sustine atat workshopuri cat si seminarii, asa ca te invitam sa urmaresti sectiunea noastra de evenimente pentru a afla cand va fi urmatorul eveniment. 

https://www.facebook.com/CosminaGrigore.FanPage/ – pagina de Facebook a Cosminei

https://www.facebook.com/AsociatiaImunis/ – pagina Asociatiei Imunis

https://cosminagrigore.wordpress.com/ – blogul personal al Cosminei

 https://www.youtube.com/channel/UCpjGBX1gjhX0bX7Bk8JgmCA – canalul de youtube al Cosminei

 

Povestea Cosminei la Digi TV, emisiunea “Tinerete fara batranete”

 

Mesajul de la decernarea premiului de la Gala “Femeia Anului 2015” – categoria Initiativa pentru semeni

 

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici