Cristian Chirica

Cristian Chirica

Osteopatie, Chiropractica

Programari

Cristian Chirica

osteopatieMedicina alopata practicata azi in clinicile si spitale noastre incearca din rasputeri sa faca fata numeroaselor probleme in profilaxia osteo-musculara a pacientilor. Acest segment al recuperarii osteo-musculare unde marea majoritate a problemelor coloanei vertebrale scolioze, cifoze, lordoze, vicii de statica sau de profesie, pacientului i se prescrie antiinflamatoare si cu asta s-a rezolvat problema. 
Medicina practicata pe acest segment in Romania are multe lacune si departe in a aborda o medicina holistica. In marea majoritate a afectiunilor de coloana vertebrala se recomanda operatia ca fiind cea mai eficienta solutie…si asta dupa un sir lung de tratamente cu antiinflamatoare, se asteapta pacientul la cap de drum spundu-i-se ca asta e procedura … as putea da mai multe exemple din practica mea de pina acum, cu istoriile multor pacienti dar ma voi opri aici. Osteopatia, kinetoterapia, masajul sint folosite cu rezultate remarcabile in tarile civilizate unde medicul acorda o importanta deosebita preventiei si profilaxiei pacientului.

Despre mine:

  • Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport cu specializarea in Kinetoterapie.
  • Am absolvit Scoala Postliceala Sanitara Fundeni cu specializare in terapie manuala: Masaj Reflexogen, Masaj Terapeutic, Drenaj Limfatic.
  • Am urmat cursurile de Osteopatie sub indrumarea profesorului Istratie Vladimir din Chisinau – specialist in Osteopatie. Am o experienta de 17 ani cu peste 14 mii de persoane tratate in recuperare post-traumatica, recuperare-post-operatorie si profilaxie.
×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici