Farm. Simona Pacurar

Farm. Simona Pacurar

Practician Nutritie si Medicina Functionala, Farmacist, IFMCP, FDNP, NBCHWC

Book Appointment

Farm. Simona Pacurar

Practician Nutritie si Medicina Functionala, Farmacist, IFMCP, FDNP, NBCHWC

Misiunea mea este sa sustin si sa imputernicesc pacientii sa-si recapete starea de sanatate, sa inteleaga ce se intampla in corpul lor, de ce experimenteaza diverse semne sau simptome si care sunt cauzele provocarilor avute. Scopul este de a vedea intreaga imagine, de a face corelatii intre aspectele genetice, biochimice, nutritionale si de stil de viata care sunt unice pentru fiecare individ. Abordarea mea fata de sanatate si vindecare este preventiva, proactiva si personalizata. Este un mod holistic, integrat si cuprinzator de a trata intreaga fiinta.

Cu peste 18 ani de experienta in domeniul sanatatii am continuat de-a lungul anilor sa-mi extind intelegerea despre coprul uman si aspectele care influenteaza starea de boala sau sanatate. In calitate de Practician Certificat in Medicina Functionala (IFMCP), cu o vasta experienta ca Farmacist, ma concentrez pe identificarea si abordarea cauzelor care stau la baza afectiunilor, nu doar pe simpla tratare a simptomelor. Dedic timp intelegerii fiecarui pacient, de ce prezinta diverse semne, simptome sau boli. Apoi, in baza rezultatelor de laborator, impreuna stabilim planul catre sanatate si vitalitate, nu doar pentru evitarea si tratarea bolilor. Corpul are o capacitate remarcabila si innascuta de a se vindeca singur, de aceea filozofia “o pastila pentru fiecare symptom” este inlocuita cu o abordare personalizata fiecarui individ.

Sunt primul roman certificat in medicina functionala format in Statele Unite de catre Institutul de Medicina Functionala. Am fost instruita de lideri globali in medicina integrative si functionala, nutritie, nutrigenomica, coaching si mindfulness. Experienta de Farmacist sta la baza stabilirii tratamentului personalizat tinad cont de interactiunile medicament- aliment-supliment specific fiecarui pacient. In plus, sunt acreditata in abordari terapeutice precum homeopatia, uleiuri esentiale, gemoterapia si ayurveda.

Licensed Pharmacist (Pharm)
Functional Medicine Certified Practitioner (IFMCP).
Functional Nutritionist (FNLP)
Functional Diagnostic Nutrition Practitioner (FDNP)
Integrative Nutrition Health Coach (INHC)
Functional Medicine Certified Health Coach (FMCHC)
National Board-Certified Health and Wellness Coach (NBCHWC)

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici