Prof. Dr. John Ionescu

Prof. Dr. John Ionescu

Profesor Consultant

Programari

Prof. Dr. John Ionescu

Profesor Consultant

Prof. Dr. John Ionescu este imunolog de renume internațional specializat în medicină integrativă, fondator și director științific al Clinicii Speciale Neukirchen din Germania

Autor a peste 230 de lucrări științifice de cercetare și brevete medicale, membru al unor prestigioase societăți precum Academia Europeană de Alergologie și Imunologie Clinică, al Societății Germane de Toxicologie, al Academiei Americane de Medicină Anti-Aging, profesor de biochimie medicală la Capital University, Washington DC până în anul 2006, profesor asociat de medicină integrativă și dermatologie oncologică la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București din 2015 și docent universitar la catedra de medicină nutrițională la Donau Universität Krems, Austria din 2007.

 

Din multiplele lucrari publicate va prezentam cateva pe teme de maxim interes:

Metal Ions Mediated Pro-Oxidative Reactions with Vitamin C: Possible Implications for Treatment of Different Malignancies

Heavy Metal Accumulation in Malignant Tumours as Basis for a New Integrative Therapy Model

Comunicat  Cancer  post-eveniment

Free radical monitoring in human blood following therapy interventions with drugs and natural compounds

New_insights_in_the_pathogenesis_and_treatment_of_atopic_disease

 

 Prof. Dr. John Ionescu este inițiatorul și susținătorul Cursurilor de Medicină Integrativă în România, instruind anual, începând din 2006, sute de medici din toată țara, având în minte un singur scop: să crească nivelul medicinei din țara natală, România.

Simpozioanele de Medicină Integrativă sunt coordonate de Prof. Dr. John Ionescu și organizate de SCM Events (http://scmevents.net/), în colaborare cu UMF „Carol Davila“ București.

Programul  următoarelor simpozioane:

17 Februarie 2018:  Abordarea cauzala a bolilor autoimune. Protocoale terapeutice in lupusul eritematos, sclerodermie, artrita reumatoida, tiroidita Hashimoto s.a.

17 Martie 2018: Noutati terapeutice in ONCOLOGIE. Importanta profilului metabolic tumoral in alegerea terapiei personalizate.

Informații suplimentare și înscrieri: Gabriela Ghica, SCM Events, tel.: 0757.205.791, e-mail: medicina@scmevents.net.

 

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici