Anca Aliz

Anca Aliz

  • Luni - Vineri
    8.00 - 17.00

  • Sambata
    9.30 - 17.30

  • Duminica
    9.30 - 15.00

Book Appointment

Anca Aliz

Terapeut integrativ

Medicina este știința și conștiința încălzite de iubire față de oameni.”

Iuliu Hațieganu

 

Din punct de vedere holistic, omul este privit ca un tot, ca o sinergie între corp, minte și spirit.

Avem un corp fizic ce are nevoie de un substrat biochimic, care la rândul lui presupune transformări biofizice.

Avem o structură mentală care are nevoie de informații și algoritmi.

Avem nevoie și de hrană spirituală: iubire, prietenie, respect, curaj, empatie, compasiune.

Suntem alcătuiți din straturi succesive de energie și conștiință.

Sănătatea reprezintă curgerea fluxului de energie vitală din planul spiritual până la planul fizic, în concordanță cu Planul Divin. În același timp, sănătatea este un flux al unor elemente care intră în organism: apa, oxigenul, vitaminele, mineralele, acizii grași nesaturați, aminoacizii și fluxul de excreție al deșeurilor metabolice.

Din naștere, omul este o ființă cuantică: atunci când se unesc cele două celule pentru a da naștere viitoarei ființe, se primește deja forța vitală care ne va ține în viață, care va ajuta în permanență refacerea organismului nostru, în limitele permise de biofizică și biochimie.

În mod normal, predomină procesele de regenerare față de cele de degenerare.

Când predomină degenerarea, organismul nu mai dispune de forță vitală suficientă.

Organismul uman este capabil să genereze un mecanism de autocontrol numit biofeedback.

Prin intermediul acestuia, dacă se transmite o informație către organism, creierul prelucrează informația respectivă și va trimite comanda către corp pentru a face față situației respective.

Celulele reacționează și transmit un impuls către creier prin care se arată cum s-a executat comanda, iar creierul dă comanda de corecție. 

Aparatele de biorezonanță folosesc biofeedback-ul, prin care corectează impulsurile greșite ale creierului și ajută organismul să-și refacă starea de homeostazie.

Tehnica de feedback prin biorezonanță este o tehnică de echilibrare energetică bazată pe o tehnologie care detectează și citește oscilațiile ultrafine electromagnetice produse de fiecare moleculă, celulă, organ sau sistem al organismului. Informația se transmite sub forma unor frecvențe, organismul reacționează, și prin mecanismul de biofeedback, aparatul de biorezonanță trimite următoarea frecvență către creier până când undele devin identice sau foarte asemănătoare cu cele etalon și astfel, învățăm organismul să vibreze pe frecvența naturală.

Activitatea ființelor vii este susținută de apariția constantă a unui curent pulsativ alternativ slab, determinând existența unui câmp electromagnetic. Fără acest câmp, viața nu poate exista.

Baza biorezonanței o reprezintă câmpul electomagnetic de intensitate foarte joasă.

Funcțiile normale ale organismului au loc între limitele unui câmp electromagnetic oscilant numit câmp electromagnetic biologic. Fiecare acțiune externă, impuls sau răspuns al organismului este determinat de variații ale frecvenței de vibrație ale componentelor celulare, dar aceste variații ale frecvenței trebuie să se întâmple doar într-un interval biologic.

Terapia prin biorezonanță constă în corectarea funcțiilor organismului prin neutralizarea elementelor patogene și restabilirea celor fiziologice, modificările având loc la nivel celular. Această metodă permite tratarea multor afecțiuni fără ajutorul medicamentelor.

Organismul generează oscilații electromagnetice foarte slabe care se numesc fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sănătos. Cu ajutorul terapiei prin biorezonanță putem influența cu precizie procesele biochimice care au loc în organismul nostru, fără a-l încărca cu substanțe dăunătoare. Organismul uman este un sistem complex de energie și vibrație, care atunci când funcționează armonios, sprijină și promovează starea generală de sănătate.

Dacă omul se îmbolnăvește, apar surse de oscilații noi, patologice, care depășesc frecvențele aflate în intervalul biologic. Dacă organismul nu poate readuce echilibrul între fiziologic și patologic cu propria sa putere, reducând frecvențele patologice la un nivel minim, boala va progresa. Aparatul primește informația și separă semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrează datele cu ajutorul unui sistem electronic și transmite semnale terapeutice beneficiarului.

Diferența dintre medicina alopată și biorezonanță este aceea că medicina alopată are la bază prescrierea de medicamente (pilule sintetice cu o multitudine de reacții adverse și risc mare de intoleranță) pe când biorezonanța este o terapie prin măsurătoare: emite/primește unde oscilatorii electomagnetice foarte slabe (procesul de biofeedback) .

Efectele terapiei prin biorezonanță sunt: îmbunătățirea circulației și implicit aport crescut de substanțe nutritive în organism, aport crescut de oxigen în țesuturi și celule, desfacerea blocajelor, stimularea metabolismului și eliminarea deșeurilor metabolice, îmbunătațirea energiei celulare, accelerarea proceselor de vindecare, activarea circulației limfatice și a sistemului imunitar.

Terapia prin biorezonanță nu are contraindicații și poate fi folosită în toate afecțiunile. Cu toate acestea, țesuturile distruse sunt imposibil de refăcut. Privarea organismului de minerale, vitamine, proteine, grăsimi, enzime împiedică obținerea succesului complet în tratament și de aceea necesită aport  din afară pentru ca țesutul să aibă suportul de rezonanță.

Analgezicele, stimulentele, alcoolul cu o zi înainte și după terapia prin biorezonanță pot interfera cu câmpul nervos uman și pot vicia terapia. Medicamente precum: aspirina, antiinflamatoarele, alcoolul, cafeaua, ceaiul negru pot anula efectul terapeutic electromagnetic.

În timpul tratamentului se folosesc doar vibrațiile organismului pentru autoreglare, organismul nu primește nimic străin de la aparat.

Toxinele care rezultă în urma tratamentului trebuie eliminate cât mai rapid posibil pe cale renală, digestivă sau prin piele. Este necesar consumul unei cantități mari de lichide și asigurarea unui tranzit intestinal bun.

Terapia este nedureroasa, fără reacții adverse.

Îngrijirea holistică a sănătății presupune facilitarea mecanismelor de autovindecare fără suprimarea simptomelor bolii, fără abordare mecanică, fără dependență de medicamente și făra efecte secundare.

Se urmărește ca organele și sistemele ființei umane să lucreze la unison, într-o armonie desăvârșită.

Fiecare pacient este unic și trebuie tratat ca atare.

Sunt Anca Aliz

“Visul meu de o viață a fost să devin terapeut și sa susțin oamenii să descopere comorile ascunse aflate in fiecare. Dintre acestea, cea mai mare este sănătatea.

Sunt Tehnician acreditat Biowell, curs susținut de Dmitry Orlov,

absolventă a cursului de BRFT susținut de dr. Etelka Anebtawi cu specializarea “Tehnician reflexoterapeut cu competență în biorezonanță”

Am participat la Facultatea de Energetică București, Laboratorul de Tensiuni Inalte, alături de profesorul Lucian Mândrea și dr.ing. Ioan Curta la cercetări privind comportamentul corpului uman supus la tensiuni de frecvențe diferite.

Am asistat la cercetări alături de ing. Marian Velcea, prof. Lucian Mandrea, dr.ing. Ioan Curta.

Am studiat Ayurveda timp de trei ani, Metoda Traditională Reiki Usui la care am obținut gradul doi, Atma Kriya Yoga by Bhakti Marga nivelul I, ThetaHealing modul basic.

Sunt cursantă a Fundației de Inforenergetică Sfăntul Apostol Andrei, gradul cinci.

Îmi doresc să urmez Școala de Osteopatie Germană pentru a-mi lărgi orizonturile, pentru a fi un terapeut mai bun, mai complet și pentru a-mi ajuta semenii și prin intermeniul acestui tip de cunoaștere.

În urma terapiilor pe care le practic, doresc să contrubuila descoperirea cauzelor care au generat un anumit tip de dezechilibru în organism și să sprijin pacientul, prin tot ceea ce știu, să ajungă la o stare de sănătate perfectă.

Cea mai mare bucurie a mea este atunci când oamenii constată că tratamentul are efect și sunt pe drumul cu sens unic spre vindecare.”

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici