poza postareVă invităm la o discuție deschisă în care se descoperă rolul pe care sexualitatea și viața intimă îl pot avea în procesul de vindecare.

Acest eveniment oferă în primul rând un cadru propice pentru dezvoltarea indivizilor, pentru înțelegerea propriului corp și pentru crearea propriilor strategii de creștere și dezvoltare.

Conform nevoilor personale ale fiecăruia, poate oferi cadrul prin care anumite persoane își pot rezolva probleme legate de somatizarea unor emoții negative.

Dintr-o nevoie reală de dezvoltare și creștere armonioasă, s-a lansat conceptul de coaching în sexualitate și în România.

 

 

 

 

Invitați:

  • Liana Buzea

Liana Buzea

Coach în sexualitate somatică.

Dezvoltă percepția societății privind educarea și dezvoltarea în sexualitate umană, informarea și stabilirea reperelor constructive pe acest subiect.

Din 2016 se formează oficial ca sexological bodyworker și a decis să extindă concomitent o comunitate de oameni cu aceeași viziune și dorință de cunoaștere în acest plan.

 

Ce este un coach în sexualitate umană ?

Un coach în sexualitatea umană în primul rând a lucrat mult la nivel personal, sub îndrumarea unor oameni care au obținut deja certificarea aceasta și care i-au orientat procesul propriu de înțelegere și dezvoltare pe acest plan.

Munca unui coach în sexualitate nu presupune actul intim propriu-zis, iar acest lucru trebuie înțeles ca atare.

video


Loading Map....

Data Eveniment
12/09/2017
7:00 pm - 8:30 pm

Locatie
Centrul de Medicina Integrativa Quantum Therapy

Categorie


×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici