Pasi spre Medicina Viitorului 

Lectori:
Dr. Ciprian Ene – medic coordonator Centrul de Medicina Integrativa “Quantum Therapy”
Mitica Sirbu – terapeut acreditat, distribuitor unic pentru Romania Inergetix Core Systems 

Prezentarea se adresează deopotrivă medicilor, psihologilor, terapeuților, clinicilor și cabinetelor individuale care doresc să dezvolte si să aplice principiile Medicinei Integrative, cât și utilizatorilor individuali care doresc să se trateze printr-o metodă accesibilă, neinvazivă și nedureroasă. 

Cum se pot integra medicina energo-informationala, fitoterapia si medicina clasica cu ajutorul sistemelor CoRe Inergetix?

UNIM – medicii, psihologi și practicienii din diferite domenii.

ÎNVĂȚĂM – de la cei mai buni mentori și folosim tehnologie de ultimă oră.

AJUTĂM – oamenii să își recâștige starea de bine.

Află cum poate sprijini tehnologia CoRe Inergetix sănătatea pe toate planurile – fizic, mental, psiho-emotional.

• Reprezinți o clincă? Rezultatele favorabile obținute cu sistemele CoRe Inergetix în medicina holistică, ne indeamnă să ieșim în față pentru ca un număr cât mai mare de pacienți să poata opta la îmbunatațirea stării de bine, chiar și în paralel cu alte forme de terapie.

• Ești medic? Cu Inergetix CoRe System identifici cauzele și posibilitatile de a le trata, simultan cu tratamentul rapid al simptomelor. 

• Esti psiholog? Informațional System te ajută să afli de la prima sedință, cauzele ascunse, însă realul ajutor vine prin terapia informațională care îl susține pe pacient în eforturile pe care le face pentru a reveni la strarea de echilbru psiho-emoțional.

• Ești terapeut? BioResonace System devine un real ajutor, prin energia inteligentă pe care acesta o oferă corpului, ușurând sau înlocuind multe dintre metodele care consuma o mare cantitate de timp și energie.

• Uz personal? Sistemele portabile adaptate pentru uz personal, cât și pentru membrii familiei tale, sunt o investiție eficientș și pe termen lung.

Dacă utilizezi deja un dispozitiv conceput prepondrent pentru diagnosticare prin metode neivazive, cum ar fi: Oberon – Metatron, SCIO – QXCI, Quantum Analyzer, Rayocomp etc. integrarea sistemelor CoRe Inergetix dedicate perponderent pentru terapie, permit continuarea tratamentului imediat după diagnostic, și aduc plus valoare metodei cu care deja sunteți familiarizați și aveti o experiență consacrată.

Primul pas spre accelerarea proceselelor de vindecare este să acționezi în primul rând la nivel informațional, de aici se produc modificări pe toate planurile funcționale umane, și este calea cea mai rapidă spre echilibru.


Loading Map....

Data Eveniment
24/03/2018
10:00 am - 2:00 pm

Locatie
Centrul de Medicina Integrativa Quantum Therapy

Categorie


×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici