Prof. Dr. John Ionescu

Prof. Dr. John Ionescu

Profesor Consultant

Programari

Prof. Dr. John Ionescu

Profesor Consultant

Prof. Dr. John Ionescu este imunolog de renume internațional specializat în medicină integrativă, fondator și director științific al Clinicii Speciale Neukirchen din Germania

Autor a peste 230 de lucrări științifice de cercetare și brevete medicale, membru al unor prestigioase societăți precum Academia Europeană de Alergologie și Imunologie Clinică, al Societății Germane de Toxicologie, al Academiei Americane de Medicină Anti-Aging, profesor de biochimie medicală la Capital University, Washington DC până în anul 2006, profesor asociat de medicină integrativă și dermatologie oncologică la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București din 2015 și docent universitar la catedra de medicină nutrițională la Donau Universität Krems, Austria din 2007.

 Prof. Dr. John Ionescu este inițiatorul și susținătorul Cursurilor de Medicină Integrativă în România, instruind anual, începând din 2006, sute de medici din toată țara, având în minte un singur scop: să crească nivelul medicinei din țara natală, România.

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp