Dr. Cristina Tomescu

Dr. Cristina Tomescu

Medicina Ortomoleculara si Nutritie

Programeaza o vizita

Dr. Cristina Tomescu

Medic specialist Cardiolog

Atestat ca medic de Medicina Ortomoleculara si Stiinta Nutritionala prin cursul de specialitate Medicina Ortomoleculara si Stiinta Nutritionala (9 module), Institutul Ortho Linea, Olanda – Lucrarea finala de curs: Glutathionul

Cabinet privat propriu in Rotterdam: www.praktijkcristinatomescu.nl

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF Craiova in 1997, ulterior urmand specializarea de Cardiologie in Institutul de Boli Cardiovasculare ” Prof. dr. C.C. Iliescu” Bucuresti. In 2004 am obtinut titlul de medic specialist cardiolog.

Din 2004 pina in 2007 mi-am desfasurat activitatea profesionala ca medic specialist cardiolog in Bucuresti, lucrand in sistemul public de stat si privat.

Incepind cu 2009 am activat profesional in sistemul medical din Olanda, lucrand (printre altele) o excelenta perioada ca medic generalist intr-un centru de recuperare postoperatorie si psiho-somatica destinat adultilor si varstnicilor. Activitatea medicala in centrul de recuperare mi-a oferit sansa de a cunoaste valoarea si performanta muncii unei echipe multidisciplinare compuse din: medici specialisti, asistenti medicali, fizioterapeuti, psihologi, dieteticieni, logopezi si ergoterapeuti.

Pacientul si nevoile lui personale (fizice, emotionale, sociale) au avut intotdeauna un loc central in planul de recuperare si ingrijiri. In acel centru medical secundar am constientizat importanta medicinei personalizate si a preventiei in aparitia, progresul si prognosticul unor boli. Am constientizat ca, indiferent de succesul traversarii unei faze acute, deosebit de importante sunt si masurile adoptate astfel incat sa nu se ajunga in situatia acuta.

Aceste deziderate m-au impulsionat sa urmez cursurile de Medicina Ortomoleculara si Stiinta Nutritionala (9 module) la Institutul Ortho Linea.

Din august 2015 imi desfasor activitatea profesionala ca medic de Medicina Ortomoleculara in cadrul propriului cabinet din Rotterdam. Lucrez in relatie contractuala cu anumiti asiguratori de servicii medicale, care deconteaza pina la 60% din costul consultului initial si de control.

 

Domeniile mele de interes sunt:

– Sindromul de Burn-Out (stresul cronic, prelungit sau epuizarea suprarenala) si managementul stresului

– Preventia nutritionala in bolile cardiovasculare si neurodegenerative

– Disbalansul hormonal la femei si barbati

 

Sunt membra in :

– Societatea olandeza de promovare a medicinei ortomoleculare (MBOG), licenta de doctor

– Societatea regala olandeza de promovare a medicinei (KNMG)

– Asociatia nationala olandeza a medicilor angajati (LAD)

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici