Oana Cehan

Oana Cehan

Coaching

Programari

Oana Cehan

Fiecare dintre noi isi doreste la un moment dat in viata sau chiar de mai multe ori, sa se autodescopere. Ne dorim sa avem puterea si curajul de a ne exprima autenticitatea. Ne dorim sa gasim in resursele noastre interne acele raspunsuri care armonizeaza cu fiinta noastra in drumul spre realizarea obiectivelor pe care ni le propunem.

Uneori, ajungem intr-un punct in care pur si simplu nu mai vedem nici o solutie. A recunoaste ca avem nevoie de sprijin este primul pas pe care il facem spre noi insine, pentru noi insine. Si o schimbare de perspectiva poate fi tot ce avem nevoie pentru a capata claritate si a primi raspunsuri la care nu ne-am gandit niciodata.

Coachingul schimba perspective. Te sprijina sa vezi lumea cu alti ochi. Din unghiuri diferite. Ca sa obtii rezultate. Si raspunsuri.

Toti ne dorim sa eliminam stresul excesiv din viata noastra si sa avem o viata plina de sanatate, bucurie, iubire, impliniri si liniste sufleteasca. Putem sa ne invingem temerile si fricile prin care ne autosabotam si sa devenim de neoprit in crearea vietii la care visam. Putem sa ne imbunatatim relatia cu propria persoana, sa construim relatii puternice cu cei din jurul nostru si sa obtinem claritate, liniste mentala si incredere totala in alegerile pe care le facem. Si nu sunt povesti. Sunt foarte multi oameni care lucreaza cu ei insisi si nu renunta pana nu obtin toate astea.

O data ce constientizam ca toate solutiile la problemele noastre sunt in interiorul nostru si ca exista instrumente pe care le putem folosi pentru a le scoate la suprafata, putem realiza tot ce ne dorim.

Daca in viata ta este o diferenta intre unde esti acum si unde iti doresti sa fii, sedintele de coaching sunt o alegere inteleapta. Oricine poate fi fericit si implinit daca isi doreste cu adevarat asta si daca este dispus sa ofere putin timp si energie doar pentru el insusi.

Te astept cu drag sa experimentam o sedinta de coaching!

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici