Patrice Puca

Patrice Puca

Biolog

Programari

Patrice Puca

Absolventa a Facultatii de Biologie Bucuresti  specializarea Biochimie, am avut timp de peste 15 ani contact cu medicina alopata si diversele sale specialitati medicale prin promovarea medicamentor originale, de ultima generatie ale marilor companiilor farmaceutice din Romania.

Diagnosticarea mamei mele in urma cu 11 ani cu adenocarcinom gastric m-a determinat sa incep o noua calatorie, primul pas fiind schimbarea stilului de viata si cautarea informatiilor despre nutritie si terapii alternative.  Am constientizat cat de mare este capacitatea organismului nostru de a se vindeca daca noi ii dam putere sufletului, mintii noastre si lui Dumnezeu pe care trebuie sa il cautam in interiorul nostru si in tot ceea ce ne inconjoara.

Epigenetica ne demonstreaza foarte clar ca este mult mai important mediul in care traim si toti factorii care il compun decat mostenirea genetica.

Genele se pot exprima sau nu intr-un anumit context asa cum gemenii crescuti in medii diferite pot manifesta anumite patologii in functie de factorii de mediu diferiti (stres, poluare, nutritie, etc).

Este fascinant cum corpul nostru ne spune ce are nevoie daca il ascultam si cum un gand negativ sau o situatie conflictuala in care suntem implicati poate sa modifice energia organismului pana la nivel celular si de ADN.

Toti venim cu o incarcatura transmisa pe linie genealogica, preluam din familie diverse energii care ne marcheaza drumul in viata.

Va invit la o calatorie de descoperire  si eliberare a tuturor energiilor negative preluate atat din arborele genealogic cat si din diversele relatii care v-au amprentat pana acum evolutia. Vom descoperi impreuna cum putem ajunge la stare de echilibru daca dam atentie in egala masura sufletului, corpului si mintii noastre.

Sa invatam sa ne centram, sa traim in prezent, sa  lasam trecutul in urma si sa fim recunoscatori pentru ceea ce viata ne ofera in fiecare clipa si bineinteles sa ne iubim pe noi pentru a putea oferi iubire neconditionata si celor din jurul nostru.

Terapia cu cristale se adreseaza pacientului ca intreg, fiecare cristal dispune de propriile vibratii vindecatoare care interactioneaza cu centrii energetici ai corpului eliminand blocajele. Corpul uman este un sistem energetic compus din mai multe campuri; toate organele, tesuturile, celulele sunt alcatuite din atomi cu vibratii similare. Alimentatia, stresul, emotiile, diversele traume creaza dezechilibre atat la nivelul corpului fizic cat si in corpurile subtile. Pentru restabilirea vibratiei la nivel de atom si campuri se pot folosii ca remedii cristalele.

Toate organismele vii sunt formate din substante minerale; substantele minerale din organism interactioneaza cu vibratia cristalelor restabilind astfel vibratia electromagnetica a organismului.

Cristalele ne relaxeaza si ne dau o stare de bine; ne reconecteaza cu interiorul nostru.

Vom cunoaste impreuna starea de echilibru, relaxare si bucurie data de terapia cu cristale.

Maestru Reiki Usui

Practicant Karuna

Practicant Shamballa

Practicant Infoenergetica

Bioenergoterapeut

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici