Raluca Paun

Masaj Somatic, Reflexoterapie

Programari

Raluca Paun

Psiholog

Care-i sensul vietii? Este intrebarea care ma insoteste de cand ma stiu, iar bucuria de-a descoperi permanent profunzimi, intelesuri noi nu poate fi comparata cu nimic. Caut continuu experiente care ma aduc mai aproape de mine si in acelasi timp imi aduc contributia la umanitate sprijinind alti oameni pe drumul spre descoperirea de sine.

Am studiat Psihologia in cadrul Universtitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si-am continuat formarea cu un Master in Managementul Resurselor Umane. Am lucrat aproximativ 10 ani in domeniul resurselor umane, iar dupa nasterea fetitei mele mi-am pus energia in domeniul educatie,  iar din 2013 lucrez la o gradinita si scoala in sistem alternativ.

Imi plac insa inceputurile si tot tumultul acela de energie care se creeaza, astfel am obtinut formarea in masaj somatic si reflexoterapie si sunt din nou fascinata de efectele pozitive pe care amandoua le au asupra oamenilor ce beneficiaza de ele. Este un schimb incredibil de forte, un transfer de energie care trece mult dincolo de limitele fizice. Atingerea este prima forma de comunicare pe care o invatam iar puterea ei ramane cu noi, indiferent de ce varsta avem. Sub toate “costumele” pe  care le purtam toata viata, suntem tot noi, cei cu nevoi atat de comune si simple: sa fim “vazuti”, sa ne conectam, sa apartinem si sa avem relatii semnificative.

×

Faceti o programare si veti fi contactat(a) in cel mai scurt timp

Call Now ButtonSuntem aici